Worldofwarcraft.no
Menu bottom border
Main recent top
Reklame
Menu bottom border
Menu top border
Ukens Nyheter - Uke 35 - av Robban - 17:51:24 05.09.2008
På likt vis med forrige uke gir vi dere den siste ukens nyheter i en oversiktlig nyhet. Det har denne uken vært mange endringer gjort betaserverne og det har ikke vært så stille ellers heller. Det kan derfor kanskje bli litt mye lesestoff for noen, men vi håper likevell dere kommer dere igjennom.



- Mandag var det ikke lenger mulig for de som stod i kø for å få en billett til Blizzcon å melde seg på trekningen til å få mulighet til å kjøpe to billetter til Blizzcon. På Onsdag var trekningen foretatt og 1500 håpefulle fikk endelig muligheten til å kjøpe høyt ønskede billetter. Dersom det blir billetter til overs etter disse, legger Bizzard til at de kommer til å ta nok en trekning blant de som var med i trekningen, men ikke vant.

- Tirsdag annonserte Blizzard (som vist på forsiden) at de planlegger på samme vis som pre-tbc en patch til å gjøre overgangen til Wrath of the Lich King lettere. Patchen kommer til å komme ut som patch 3.0, kanskje den største overraskelsene var vell kanskje muligheten for alle å ta det nye yrket: "inscription" allerede før Wrath of the Lich king er ute, man får blant annet også muligheten til å få seg en helt ny frisyre i en av de nye barbersalongene i de store byene. Patchen er ventet innen noen uker, men Blizzard legger til at patchen først skal gjennom en testperiode på de offentlige testserverne (noe som tidligere har vist seg å ta flere måneder).

- Tirsdag la Blizzard ut informasjon om rasen "Wendigo", disse er av samme familie som de yeti man dreper i Dun Morogh som dverg eller gnom på lavt nivå.

- Ett nytt stykke kunst ble Onsdag lagt til i Blizzard's Fan Art seksjon. Den gangen var det verket "Lena" av Dênakê som fikk æren av å bli en del av den vide seksjonen med mange kunstneriske verk å vise til.

- Episode 5 av Blizzcast kom ut på Onsdag og inneholdt en oppsummering av WWI i Paris og ett intervju med hovedutvikler av Diablo 3, Jay Wilson, hvor de spør om utviklingen av spillet videre.

- Onsdag som vist på forsiden) la Blizzard ut flere ringetoner og bakrunner til nedlasting på mobil. Tjenesten tilbyr de også her i Norge, så kanskje du hører en murloc fra en mobil en gang i den nærmeste fremtid.

- Torsdag skrev Verimonde i en tråd med feedback angående Lake Wintergrasp. Det ble annonsert en rekke med planlagte endringer som kommer til å skje i nærmeste fremtid. Blant annet planlegger de å gi spillerne landminer til å bruke mot fienden og de planlegger endringer på hvor mye skade mange av kjøretøyene kan tåle før de ødelegges.

- Natt til Fredag oppdaterte Blizzard betaserverne (som vist på forsiden) med en relativt stor patch (nok en gang). Denne gangen kom en hel rekke endringer på alle klassene samt en haug med tittler, de nye tittlene er hovedsaklig tittler forbundet med å være først til å oppnå noe (høyeste skill på yrker, raskest til høyeste level og lignende).

- Fredag skrev Zarhym en tråd på US forums med en liste som viser hvilke buffs som ikke lenger stacker og hvilke buffkategori de nå er en del av. Tråden inneholder også en oversikt over noen av endringene som har blitt gjort på forskjellige spells som var å se i listen.

- Onsdag annonserte vi to muligheter (som vist på forsiden) til å vinne betakeys her på siden. Man kan enten vinne en betakey ved å ha registrert seg som premium medlem og bli en av tre heldige som får hver sin betakey, eller designe en helt ny og passende banner til å pryde toppen av siden vår og dermed stikke av med en betakey dersom banneren blir den vi ender opp med til slutt. Begge de to unike sjansene avsluttes i dag og vi gratulerer dem som måtte eventuelt vinne.

- Gamnin skrev på fredag en tråd på betaforumet angående endringer som er planlagt for rogues på betaserverne i den nærmeste fremtid. Listen er ikke liten og Gamnin røper også ett nytt angrep som skal kunne læres av rogues på level 75. I dette øyeblikk var de derimot ikke klar til å gå ut med mer informasjon om angrepet, men det virker som om rogues har noe stort i vente på måten Gamnin ordlegger seg.

- Zarhym skrev på forumet fredag at den rimelig populære Zul'Aman bjørnen som man får ved å fullføre de første fire bossene i Zul'Aman innen en tett tidsramme ikke lenger blir tilgjengelig når patch 3.0 kommer måneder før Wrath of the Lich King, det begynner derfor kanskje å haste dersom du og alle dine kamerater skal få tak i bjørnen, patch 3.0 kan nemlig komme om ikke mer enn en måned.

- Worldofraids gav i går ut en gjennomgang av noen av questene i Wrath of the Lich King som er sterkt bundet til historien bak spillet. Vi får vite flere oppsiktsvekkende ting og vi gjør oppmerksom på at det som står på siden kan ødelegge din oppfattelse av hendelsene når du selv gjør questene.

Vi håper dere tok dere tid til å lese gjennom det meste vi hadde å tilby i dag og håper dere også leser gjennom neste søndag. Gi gjerne tilbakemelding på denne ukens oppsummering! :)
Menu bottom border
Bottom border
Please note that WoW Norge.net has no official relationship to Blizzard Entertainment® and their products. Copyright © WoW Norge.net 2003-2007.
Blizzard Entertainment® Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
All rights reserved
Bottom border