Worldofwarcraft.no
Menu bottom border
Main recent top
Reklame
Menu bottom border
Menu top border
Naxxramas åpner på betarealms snart! - av Robban - 17:56:37 05.09.2008
Blizzard kommer til å åpne for betatesting i Naxxramas snart! Testingen vil fungere slik at du kan teste både 10man og 25man. Du vil også erfare den looten de har tiltenkt live!

I forhold til Naxxramas level 60 har de endret på noen ting:

- Gamle mobs er tilbake, men det er også noen nye
- Trashpulls mellom Fearlina, Patchwerk og Razuvious har blitt betraktelig redusert for at instansen skal ta mindre tid.
- Heigan Gauntlet er ikke lengre en gauntlet. Det er nå en ny veldig liten gauntlet etter etter Heigan!


Den største forskjellen mellom 10man og 25man instancene er at det er flere mobs i 25man. Blizzard skriver også at det kommer mer info om Naxxramas så snart det er tilgjengelig!

-------

Premades?

Dette er et spørsmål! I flere tråder på betaforum skrives det at premades fungerer i US og kommer snart til å være aktiv i EU også. I løpet av helgen regner vi med at disse vil være oppe. Fra kilder skal disse premades ha fult pvpgear og være fult enchanted.
Menu bottom border
Bottom border
Please note that WoW Norge.net has no official relationship to Blizzard Entertainment® and their products. Copyright © WoW Norge.net 2003-2007.
Blizzard Entertainment® Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
All rights reserved
Bottom border